Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
Info Pikapolonica

Anketa

Na katerem kanalu vaši otroci gledajo risanke?

RTV SLO OTO POP TV Minimax Nickelodeon Orlando drugo

O nas

Otroške prodajalne Pikapolonica so razporejene na 36 lokacij po Sloveniji. Ponosni na dolgoletno tradicijo skrbimo za še lepše otroštvo vaših malčkov.

Naše poslanstvo

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno, pestro in široko ponudbo opreme, pripomočkov za dojenčke in otroke, didaktičnimi igračami, modnimi in udobnimi otroškimi oblačili. Z izredno širokim prodajanim programom želimo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Naše prodajalke vam bodo z veseljem prisluhnile in strokovno svetovale pri izbiri izdelkov.

Naša vizija

Naša vizija je s prijetnim nakupovalnim okoljem, prijaznimi in strokovnimi prodajalci ter s širokim prodajnim asortimanom pomagati staršem in vsem, ki se trudijo za srečo in zdrav razvoj otrok. Zadovoljstvo staršev in otrok je tudi naše zadovoljstvo. V prihodnjih letih želimo našo prisotnost na slovenskem trgu še okrepiti. 

 
Prisotni smo tudi že na Hrvaškem. Iz leta v leto povečujemo število zaposlenih, ki skrbijo za dobro počutje strank v prodajalnah in znajo strokovno svetovati. Veliko pozornosti in znanja bomo še naprej usmerjali v skrbno izbiro prodajnega programa. Naši izdelki so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri tem bomo upoštevali medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka ter želje in zahteve kupcev.

Prijazno vabljeni v naše prodajalne Pikapolonica!

Pikapolonica, sreča za majhne in velike!
 


Osnovni podatki o podjetju:

Pikapoka d.o.o

Slomškova ulica 3

2250 Ptuj

Slovenija

Tel:  +386 8 200 86 00

Fax: +386 2 778 82 51

E-mail: info@pikapolonica.com


Silva VOLGEMUT, direktor družbe

Matična številka: 1666223

Podjetje je davčni zavezanec pod številko ID DDV: SI91075220

Podjetje je vpisano v register pri okrožnem sodišču na Ptuju, št. reg. vpisa 1/09742/00.

Podjetje je član Gospodarske zbornice.

Poslujemo v slovenskem jeziku.